Φιλοσοφία Bhagavad Gita / Διαλογισμός Om Chanting

Κάθε Παρασκευή

του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου

στις 18.00-19.30

 

~ H Shreemad Bhagavad Gita είναι μία από τις αρχαιότερες γραφές στον κόσμο. Από όλες τις γραφές, λέγεται ότι η Gita παρέχει τις βαθύτερες και πιο πρακτικές γνώσεις σχετικά με την πίστη, την αφοσίωση, την παράδοση και την απελευθέρωση των προσδοκιών και της ιδιοκτησίας των πράξεών μας.

Ο Διδάσκαλος Paramahamsa Sri Swami Vishwananda δίνει καθοδήγηση ώστε να υπάρξει αναβίωση της αληθινής ουσίας της Gita και του Θεϊκού μηνύματος αφού αυτό το βιβλίο είναι το προσωπικό του σχόλιο στην διαχρονική γνώση.

Περιλαμβάνονται εδώ πάνω από 900 σελίδες στίχων, μεταφράσεις, σχέδια για κάθε κεφάλαιο και εκτεταμένο σχόλιο του Paramahamsa Vishwananda.

Ιδανική για τον αρχάριο καθώς και για όσους έχουν διαβάσει άλλα σχόλια, είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο. Είναι ένα καθοδηγητικό φως που μπορεί να εφαρμοστεί κάθε μέρα, σε κάθε σκέψη και σε κάθε στιγμή.

~ Το Om Chanting by Bhakti Marga είναι μία ομαδική διαλογιστική τεχνική που χρησιμοποιεί την δόνηση του Om για να προσφέρει μετασχηματισμό των αρνητικών σκέψεων και θεραπευτική υποστήριξη σε όλους τους ανθρώπους, σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πρακτική μετατρέπει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια, καθαρίζει από αρνητικές δονήσεις το περιβάλλον σε ακτίνα δύο χιλιομέτρων και καλλιεργεί αγάπη, χαρά και γαλήνη για ολόκληρο τον κόσμο!

Το Om Chanting by Bhakti Marga είναι μια πανάρχαια διαλογιστική πρακτική που έχει δοθεί από τον Mahavatar Babaji και ξανάφερε στην επιφάνεια ο Paramahamsa Sri Swami Vishwananda.

Ενώνουμε τις φωνές μας και τραγουδάμε όλοι μαζί το mantra του om ανεξαρτήτως προηγούμενης πρακτικής στην yoga ή τον διαλογισμό.

~ Με τον Γιώργο Βαφειάδη που είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Δάσκαλος Atma Kriya Yoga.
Έχει λάβει την ιδιότητά του ως ψυχοθεραπευτής μέσα από την εκπαίδευσή του στο Ψυχόδραμα του Βritish Psychodrama Association, στις Ολιστικές Θεραπείες μέσα από συνεχόμενα σεμινάρια, στον βιοσυντονισμό από την G Tech Utah, USA.
Η επιμόρφωσή του συνεχίζεται με κατεύθυνση στην Ομοιοπαθητική.
Είναι Πτυχιούχος Δάσκαλος και εμψυχωτής του Συστήματος Biodanza Sistema Rolando Toro SRT.
Είναι Δάσκαλος ‘Ατμα Κρίγια Γιόγκα, Simply Meditation και Project Mantra από την Bhakti Marga Sadhana.
Διδάσκει Ρέικι σαν Reiki Master εδώ και 14 χρόνια.
Είναι μέλος του Παγκόσμιου Συλλόγου Ψυχοθεραπευτών, του Αμερικάνικου Συλλόγου Ψυχολόγων, του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχοθεραπευτών και του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχοδράματος.