Εσωτερική Προσωπική Δύναμη

Με τον Northern Deer Alexander

την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

στις 18.00-21.00

 

Ένα σεμινάριο με τον Northern Deer Alexander που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την Εσωτερική Προσωπική Δύναμη και να λειτουργούμε πλέον μέσω αυτής στην καθημερινότητά μας, έχοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο εστιάζει:

– Στην εσωτερική Δύναμη και πως χτίζεται σύμφωνα με την γνώση των σαμάνων της Σιβηρίας.
– Στις εσωτερικές πολεμικές τέχνες, μία από τις πιο αποτελεσματικές οδούς για την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης.
– Στον συνδυασμό και ολοκλήρωση των πρακτικών αυτών με την Yoga.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος, πρακτική και τον ενεργειακό διαλογισμό “Σαμανικό Ταξίδι” με την χρήση τυμπάνου, που μας έρχεται από την παράδοση της Σιβηρίας.

Ο Αλέξανδρος, τα τελευταία 17 χρόνια ταξιδεύει ανά στον κόσμο αναζητώντας Γνώση και Σοφία.        Από το 1999 μοιράζεται τις εμπειρίες του, την αρχαία γνώση των Σαμάνων μέσω της διδασκαλίας του, των πνευματικών μηνυμάτων, των τελετουργιών, των διαλέξεων, των σεμιναρίων και των εκδρομών στην φύση.                                                                                                                                                            Συνεχώς μελετά τις πρακτικές από την Αρχαία Γνώση και την Σύγχρονη Επιστήμη από όλες τις παραδόσεις και τα μονοπάτια για να τελειοποιήσει τον εαυτό του και να βρει νέους τρόπους και κανάλια ώστε να μοιραστεί την Αλήθεια που μας συνδέει με τον Εαυτό και τον Ανώτατο Σκοπό μας.

Έχει μελετήσει την τέχνη του ψυχοενεργειακού θεάτρου για την συναισθηματική αποφόρτιση και απελευθέρωση μέσω κίνησης, χορού και ήχου.

Διδάσκει την Raja Yoga, την Εσωτερική Ψυχολογία, τις σαμανικές διαδρομές, τις αρχαίες πνευματικές παραδόσεις και την τέχνη των σχέσεων, με την μέθοδο της ΨυχοΕνεργειακής Ενδυνάμωσης και Προστασίας.