Ομιλία για την Εσωτερική Δύναμη

Με τον Northern Deer Alexander

την Πέμπτη 2 Μαΐου

στις 18.00-19.00

 

Μία ομιλία με τον Northern Deer Alexander που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Συγκεκριμένα, η ομιλία εστιάζει:

~ Στην εσωτερική Δύναμη και πως χτίζεται σύμφωνα με την γνώση των σαμάνων της Σιβηρίας.

~ Στις εσωτερικές πολεμικές τέχνες, μία από τις πιο αποτελεσματικές οδούς για την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ένας σαμανικός διαλογισμός υπό τους ήχους του τυμπάνου.

Ο Αλέξανδρος, τα τελευταία 17 χρόνια ταξιδεύει ανά στον κόσμο αναζητώντας Γνώση και Σοφία. Από το 1999 μοιράζεται τις εμπειρίες του, την αρχαία γνώση των Σαμάνων μέσω της διδασκαλίας του, των πνευματικών μηνυμάτων, των τελετουργιών, των διαλέξεων, των σεμιναρίων και των εκδρομών στην φύση.
Συνεχώς μελετά τις πρακτικές από την Αρχαία Γνώση και την Σύγχρονη Επιστήμη από όλες τις παραδόσεις και τα μονοπάτια για να τελειοποιήσει τον εαυτό του και να βρει νέους τρόπους και κανάλια ώστε να μοιραστεί την Αλήθεια που μας συνδέει με τον Εαυτό και τον Ανώτατο Σκοπό μας.
Έχει μελετήσει την αρχαία τέχνη του ψυχό-ενεργειακού θεάτρου για την συναισθηματική απελευθέρωση και την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης. Εργάζεται και διδάσκει τη Raja Yoga, την Εσωτερική Ψυχολογία, τις Shamanic διαδρομές, τις αρχαίες πνευματικές παραδόσεις και την τέχνη των σχέσεων.

Διδάσκει μία μέθοδο Ψυχό-Ενεργειακής Ενδυνάμωσης και Προστασίας, Το Μονοπάτι του Πνευματικού Πολεμιστή.

Είσοδος ελεύθερη.