Οι υπαρξιακές μου αναζητήσεις και η επιθυμία μου για ένα πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής με οδήγησαν στην πρακτική της yoga και στην ενασχόλησή μου με την ολιστική αυτή μέθοδο άσκησης, θεραπείας και αυτογνωσίας.

Εξασκώ τη yoga από το 2003, διδάσκω από το 2009 και παραδίδω συνεδρίες που περιλαμβάνουν άσκηση, τεχνικές αναπνοής και διαλογισμό. Στη διδασκαλία μου εφαρμόζω ένα σύστημα yoga βασισμένο στη μέθοδο Iyengar που δίνει βάση στη σωστή και λεπτομερή ευθυγράμμιση του σώματος για την αποφυγή τραυματισμών σε συνδυασμό με τη ροή και την κίνηση που είναι απαραίτητες για το αερόβιο μέρος της αλλά και πρακτικές της restorative yoga. Για την χαλάρωση του νου χρησιμοποιώ τεχνικές της yoga nidra ενώ για τη σύσφιξη, τόνωση και καλύτερη όψη του προσώπου τεχνικές της face yoga. Για την απελευθέρωση της θηλυκότητας εφαρμόζω κινήσεις χορού belly dance. 

Έχω πτυχίο yoga instructor, αναγνωρισμένο από την International Yoga Federation καθώς και πιστοποιήσεις παρακολούθησης σεμιναρίων διαφόρων σχολών yoga: Iyengar, Anusara, Ashtanga, Jivamukti, Kundalini, Restorative & Nidra Yoga με διακεκριμένους δασκάλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Για να γνωρίσω καλύτερα τη “μουσική της yoga” που είναι τεχνικές απελευθέρωσης της αναπνοής και συγκέντρωσης του νου συν τοις άλλοις έχω ολοκληρώσει το Mantra & Nada Yoga 26 hrs Training καθώς και σεμινάρια διδασκαλίας θεραπευτικής και ακροβατικής aerial yoga ενώ εξασκώ on line belly dance μαθήματα χορού και face yoga συνεδρίες. Θέλοντας να εμβαθύνω στο “γνῶθι σαὐτόν” έχω παρακολουθήσει διάφορες σχολές αυτογνωσίας και διαλογισμού και εφαρμόζω στοιχεία αυτών των μεθόδων στις συνεδρίες ώστε να υπάρχει ολιστική υγεία σώματος, νου και ψυχής.

Συμμετέχοντας στην εθελοντική προσπάθεια δασκάλων της Θεσσαλονίκης για την κοινοποίηση και διάδοση της yoga στο ευρύτερο κοινό της πόλης ήμουν συνδιοργανώτρια του “Thessaloniki Yoga Festival” από το 2012-2019 που ολοκλήρωσε τον κύκλο του.