Οι υπαρξιακές μου αναζητήσεις και η επιθυμία μου για ένα πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο ζωής με οδήγησαν στην πρακτική της yoga και στην ενασχόλησή μου με την ολιστική αυτή μέθοδο άσκησης, θεραπείας και αυτογνωσίας.

Εξασκώ τη yoga από το 2003, διδάσκω από το 2009 και παραδίδω συνεδρίες που περιλαμβάνουν άσκηση, τεχνικές αναπνοής και διαλογισμό. Στη διδασκαλία μου εφαρμόζω ένα σύστημα yoga βασισμένο στη μέθοδο Iyengar που δίνει βάση στη σωστή και λεπτομερή ευθυγράμμιση του σώματος για την αποφυγή τραυματισμών σε συνδυασμό με τη ροή και την κίνηση που είναι απαραίτητες για το αερόβιο μέρος της αλλά και τεχνικές της restorative yoga. Για τη χαλάρωση του νου χρησιμοποιώ τεχνικές της yoga nidra ενώ για τη σύσφιξη, τόνωση και καλύτερη όψη του προσώπου, τεχνικές της face yoga.

Έχω πτυχίο yoga instructor, αναγνωρισμένο από την International Yoga Federation καθώς και πιστοποιήσεις παρακολούθησης σεμιναρίων διαφόρων σχολών yoga: Iyengar, Anusara, Ashtanga, Jivamukti, Kundalini, Restorative & Nidra Yoga με διακεκριμένους δασκάλους της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως οι: Petros Haffenrichter, Todd Tesen, Dylan Bernstein, Vivi Letsou, Leonidas Peppas, Timo Jimenez, Marina Amar Dev Ktisti, κ.ά.

Για να γνωρίσω καλύτερα την “μουσική της yoga”, τα mantras και το kirtan που είναι τεχνικές απελευθέρωσης της αναπνοής και συγκέντρωσης του νου -μεταξύ άλλων- έχω παρακολουθήσει το Mantra & Nada Yoga 26 hrs Training με τους Μιχάλη Mahatman Saraswati και Στέλιο Καρπαθάκη. Έχω ολοκληρώσει ένα σεμινάριο διδασκαλίας θεραπευτικής και ακροβατικής aerial yoga ενώ παρακολουθώ on line oriental και belly dance μαθήματα χορού με την Asrai Danza και face yoga συνεδρίες με τη Danielle Collins. Θέλοντας να εμβαθύνω στο “γνῶθι σαὐτόν” έχω παρακολουθήσει διάφορες σχολές αυτογνωσίας και διαλογισμού: Raja Yoga, σύστημα Gourtzief, Bhakti Marga, κ.ά. και εφαρμόζω στοιχεία αυτών των μεθόδων στις συνεδρίες ώστε να υπάρχει ολιστική θεραπεία σώματος, νου και ψυχής.

Συμμετέχοντας στην εθελοντική προσπάθεια δασκάλων της Θεσσαλονίκης για την κοινοποίηση και διάδοση της yoga στο ευρύτερο κοινό της πόλης είμαι συνδιοργανώτρια του Thessaloniki Yoga Festival από το 2014.